'' Communication skills webinar''

"Connecting with people"

Δευτέρα 5 Δεκεμβρίου 2022 18:00-21:00 μ.μ   


Τοποθεσία και ημερομηνία διεξαγωγής

Την Δευτέρα 5 Δεκεμβρίου 2022 και ώρα 18:00 μ.μ έως 21:00 μ.μ. Η διεξαγωγή του σεμιναρίου θα πραγματοποιηθεί διαδικτυακά μέσω της πλατφόρμας Zoom με απευθείας μετάδοση από το στούντιο της Alternative Media. 

* Δυνατότητα και on demand παρακολούθησης.


Σκοπός του σεμιναρίου.

Αυτό το σεμινάριο έχει σχεδιαστεί για να σας βοηθήσει να αναπτύξετε και να βελτιώσετε τις επικοινωνιακές σας δεξιότητες. 


Γιατί χρειάζεται να μάθετε να επικοινωνείτε καλύτερα


 Πολλοί πιστεύουν ότι η επικοινωνία είναι ταλέντο. Ναι υπάρχουν άνθρωποι που έχουν ταλέντο στην επικοινωνία. Αυτό δε σημαίνει όμως, ότι οι υπόλοιποι που δεν κατέχουν αυτό το ταλέντο, δεν μπορούν να επικοινωνήσουν αποτελεσματικά.
Η επικοινωνία έχει βασικούς κανόνες, αρχές και τεχνικές.

 Ο καθένας μπορεί να μάθει πώς να κάνει κάθε επικοινωνία μία ευκαιρία για μια ισχυρή σύνδεση. Για να είσαι επιτυχημένος, πρέπει να συνεργαστείς με άλλους. Για να το κάνεις αυτό, πρέπει να μάθεις να συνδέεσαι.

 Η σύνδεση είναι μία δεξιότητα που μπορείτε να μάθετε και να εφαρμόσετε στις προσωπικές, επαγγελματικές, φιλικές και οικογενειακές σας σχέσεις.

 Άλλωστε όπως λέει και ο μέντορας μου John C Maxwell, ένας εκ των κορυφαίων εκπαιδευτών ηγεσίας στον κόσμο για την επικοινωνία...

Πολλοί επικοινωνούν, λίγοι όμως συνδέονται

Νεκτάριος Ζήσης

ZN Solutions Founder & C.E.O


Σε ποιους απευθύνεται

Σε οποιονδήποτε ενδιαφέρεται να αναπτύξει τις επικοινωνιακές του δεξιότητες: 

 • Eπιχειρηματίες.
 • Στελέχη επιχειρήσεων.
 • Σύμβουλοι πωλήσεων.
 • Υπάλληλοι.
 • Γονείς.
 • Φοιτητές.
 • Προπονητές.
 • Καθηγητές.
 • Δασκάλους.

Εκπαιδευτής

Νεκτάριος Ζήσης

John Maxwell Team Certified 
Leadership Coach Speaker Trainer

O Νεκτάριος Ζήσης είναι ιδρυτής & διευθύνων σύμβουλος της ZN Solutions.
Δραστηριοποιείται στο χώρο του φαρμακείου πάνω από 17 χρόνια, έχοντας διατελέσει Διευθυντής Πωλήσεων & Εμπορικός Διευθυντής σε εμπορικές εταιρείες, ενώ τα τελευταία 6 χρόνια βρίσκεται στο Δίκτυο Φαρμακείων ADVANCEPHARMACIES SA ως Εκπαιδευτής & Σύμβουλος Επιχειρήσεων, καθώς επίσης και βασικός συνεργάτης του IST College σε θέματα ηγεσίας, επικοινωνίας και προσωπικής ανάπτυξης.


Είναι ομιλητής σε φαρμακευτικά συνέδρια, αρθρογράφος σε περιοδικό υγείας & επιχειρηματικά site (Pharmacymanagement & epixeiro.gr) και εκπαιδευτής σε ενδοεταιρικά σεμινάρια μεγάλων εταιρειών όπως, Vardas, BreadFactory, Humana, NaturaPharm, Laser4Myopia, Pharmex κ.α.
Στιγμή ορόσημο στην καριέρα του αποτελεί η πιστοποίησή του από τον Παγκόσμιο Οργανισμό Ηγεσίας του John Maxwell (John Maxwell Team) ως Ομιλητής Εκπαιδευτής & Coach.


Αξίζει να σημειωθεί ότι μόλις δύο έχουν λάβει τη διάκριση αυτή στην Ελλάδα.
Εξειδικεύεται σε θέματα ηγεσίας, επικοινωνίας, επίτευξης στόχων, αυτοβελτίωσης, τεχνικών πωλήσεων και ομαδικού πνεύματος.
Όντας ιδιαίτερα μεταδοτικός, αυτό που χαρακτηρίζει τις εκπαιδεύσεις του είναι η δομή και η εστίαση στον στόχο και το αποτέλεσμα, κάτι που αναγνωρίζεται κατά κοινή ομολογία από το εκάστοτε κοινό.
Θεματολογία 


 • Κατανόηση χαρακτήρων. 
 • Πώς να επιτυγχάνεις τη σύνδεση. 
 • Τεχνικές και βασικές αρχές επικοινωνίας.


Συχνές Ερωτήσεις (F.A.Q)

1.Πότε θα πραγματοποιηθεί το σεμινάριο και πόσο θα διαρκέσει;

Την Δευτέρα 5 Δεκεμβρίου του 2022 στις 18:00 μ.μ. έως 21:00 μ.μ.

2. Πώς θα μπορέσω να το παρακολουθήσω;

Η παρακολούθηση του σεμιναρίου θα πραγματοποιηθεί διαδικτυακά (μέσω zoom) και θα μεταδοθεί απευθείας από το στούντιο της Alternative Media .

3. Χρειάζεται κάποιος ειδικός εξοπλισμός; 

Όχι δεν χρειάζεται κάποιος ειδικός εξοπλισμός. Μπορείτε να το παρακολουθήσετε από τον υπολογιστή σας ή το laptop σας ή εναλλακτικά από το κινητό σας τηλέφωνο (smartphone).

Το μόνο που χρειάζεστε είναι σύνδεση στο διαδίκτυο ακουστικά και κάμερα.

4. Αν δεν μπορώ να το παρακολουθήσω εκείνη την ημέρα ζωντανά, μπορώ να αγοράσω το εισιτήριό μου και να το παρακολουθήσω αργότερα; 

Βεβαίως υπάρχει η δυνατότητα να το παρακολουθήσετε αργότερα (on demand) , εφόσον έχετε κλείσει το εισιτήριό σας. Θα σας αποσταλεί από εμάς στο email σας ένας σύνδεσμος για να το παρακολουθήσετε.


5. Ποια είναι η αξία του σεμιναρίου;

Το εισιτήριο κοστίζει 50,00€ συμπεριλαμβανομένου του Φ.Π.Α 24%.

6. Τι άλλο συμπεριλαμβάνεται στο σεμινάριο;

1. Αντίγραφο του τρίωρου σεμιναρίου σε ηλεκτρονική μορφή PDF (για ιδία χρήση και μόνο).

2. Discount pass 50%  για την αγορά ή την ενοικίαση  του υβριδικού σεμιναρίου Ηγεσίας ″It's time to Lead″ μέσα από το κανάλι της ZN Solutions στο Vimeo.

3. Πιστοποίηση παρακολούθησης του σεμιναρίου από τη ZN Solutions.


7.Έχω εταιρεία μπορώ να κόψω τιμολόγιο;

Ναι μπορείτε να κόψετε τιμολόγιο. Το μόνο που χρειάζεται να κάνετε είναι να επικοινωνήσετε μαζί μας και να μας στείλετε τα στοιχεία.

8. Δεν έχω πιστωτική ή χρεωστική κάρτα μπορώ να αγοράσω αλλιώς το εισιτήριό μου;

Και βέβαια μπορείτε. Μπορείτε να κάνετε κατάθεση στον κάτωθι τραπεζικό λογαριασμό με αιτιολογία, παρακολούθηση σεμιναρίου επικοινωνίας και το ονοματεπώνυμο σας. Έπειτα συμπληρώστε τα στοιχεία σας στη φόρμα επικοινωνίας για να σας αποσταλεί ο σύνδεσμος παρακολούθησης.

Τράπεζα Πειραιώς IBAN: GR74 0171 5550 0065 5515 1269 595

Αριθμός λογαριασμού: 6555151269595

Δικαιούχος ZN SOLUTIONS E.E

 

Κλείστε τη θέση σας τώρα

και αγοράστε το εισιτήριο σας με έκπτωση 20%. Από 50,00€ αρχική τιμή, στα 40,00€ συμπεριλαμβανομένου Φ.Π.Α 24%. Η τιμή θα ισχύει μέχρι τις 25/11/2022. 

Αγορά εισιτηρίου

Φόρμα επικοινωνίας  

Συμπληρώστε τη φόρμα και θα σας καλέσουμε άμεσα


ZN SOLUTIONS E.E

ZN SOLUTIONS E.E

25ης Μαρτίου 86, 173 43, Άγιος Δημήτριος

+30 210 97 35 324 - +30  6985 798 476

info@znsolutions.gr