Free online webinar

"Από την αναβλητικότητα στη δράση"

Κυριακή 16 Οκτωβρίου 2022
ώρα 11:15 π.μ 


Καθημερινά οι άνθρωποι ανταλλάσσουν τα θέλω τους, με κάτι που τους είναι οικείο βολικό και γνώριμο. 


Τοποθεσία και ημερομηνία διεξαγωγής


Κυριακή 16 Οκτωβρίου 2022 από τις 11:15 π.μ έως 13:00 μ.μ. Η διεξαγωγή του free webinar θα πραγματοποιηθεί διαδικτυακά μέσω (ZOOM live streaming). 


Σκοπός


Αυτό το σεμινάριο έχει σχεδιαστεί για να σας βοηθήσει μέσα από πρακτικά βήματα, να αφήσετε πίσω σας την τάση να μεταθέτετε για αύριο, κάτι που πρέπει να κάνετε σήμερα.


Τι είναι η αναβλητικότητα;


Έχετε τη συνήθεια να αφήνετε για αύριο κάτι που είναι να κάνετε σήμερα; 

Όλη αυτή η διαδικασία σας πιέζει συναισθηματικά και σας δημιουργεί ενοχές;

«Η αναβλητικότητα είναι ένας μηχανισμός διαχείρισης επικεντρωμένος στο συναίσθημα. Είναι ένας μηχανισμός αποφυγής. Δεν είναι πρόβλημα διαχείρισης χρόνου», ξεκαθαρίζει ο Tim Pychyl, αναπληρωτής καθηγητής ψυχολογίας στο Πανεπιστήμιο Carleton της Οτάβα και συγγραφέας του βιβλίου Solving the Procrastination Puzzle.Σε ποιους απευθύνεται


Σε οποιονδήποτε είναι επιρρεπείς στη καθυστέρηση έναρξης μιας δραστηριότητας και ενδιαφέρεται να μάθει μέσα από πρακτικά βήματα πώς να ξεπεράσει αυτή την αναβλητικότητα.

Ομιλητές


Νεκτάριος Ζήσης

   ZN Solutions Founder & CEO
    John Maxwell Team Certified Leadership 
                   Coach Speaker Trainer

O Νεκτάριος  Ζήσης είναι ιδρυτής & διευθύνων σύμβουλος της ZN Solutions.

Δραστηριοποιείται στο χώρο του φαρμακείου πάνω από 17 χρόνια, έχοντας διατελέσει Διευθυντής Πωλήσεων & Εμπορικός Διευθυντής σε εμπορικές εταιρείες, ενώ τα τελευταία 4 χρόνια βρίσκεται στο Δίκτυο Φαρμακείων ADVANCEPHARMACIES SA ως Εκπαιδευτής & Σύμβουλος Επιχειρήσεων, καθώς επίσης και βασικός συνεργάτης του IST College σε θέματα ηγεσίας, επικοινωνίας και προσωπικής ανάπτυξης.

Είναι ομιλητής σε φαρμακευτικά συνέδρια, αρθρογράφος σε περιοδικό υγείας & επιχειρηματικά site (Pharmacymanagement & epixeiro.gr) και εκπαιδευτής σε ενδοεταιρικά σεμινάρια μεγάλων εταιρειών όπως, Vardas, BreadFactoryHumanaNaturaPharm, Laser4Myopia,Pharmex κ.α.

Στιγμή ορόσημο στην καριέρα του αποτελεί η πιστοποίησή του από τον Παγκόσμιο Οργανισμό Ηγεσίας του John Maxwell (John Maxwell Team) ως Ομιλητής Εκπαιδευτής & Coach.

Αξίζει να σημειωθεί ότι μόλις δύο έχουν λάβει τη διάκριση αυτή στην Ελλάδα.

Εξειδικεύεται σε θέματα ηγεσίας, επικοινωνίας, επίτευξης στόχων, αυτοβελτίωσης, τεχνικών πωλήσεων και ομαδικού πνεύματος.

Όντας ιδιαίτερα μεταδοτικός, αυτό που χαρακτηρίζει τις εκπαιδεύσεις του είναι η δομή και η εστίαση στον στόχο και το αποτέλεσμα, κάτι που αναγνωρίζεται κατά κοινή ομολογία από το εκάστοτε κοινό.  Νικολέτα Τσιαπράζη

ZN Solutions Speaker & Training Specialist


Η Τσιαπράζη Νικολέτα υπήρξε χορεύτρια κλασσικού μπαλέτου πάνω από 10 χρόνια, αφού για αυτήν ο χορός αποτελεί ένα σημαντικό μέσο έκφρασης και επικοινωνίας. Ως ανήσυχο Πνεύμα αναζητούσε πάντα το βαθύτερο νόημα της ζωής και της ισορροπίας και αυτό την οδήγησε στον δρόμο της Αυτογνωσίας με στόχο την αυτοβελτίωση.

Έχει παρακολουθήσει μαθήματα ψυχοκινητικής χοροθεραπείας και σωματικής έκφρασης, ενώ αποφοίτησε ως Fight Bo και Boby & Weight Trainer από την A.F Studies.

Είναι πιστοποιημένη εναλλακτική θεραπεύτρια Reiki 3 βαθμού καθώς και απόφοιτη Σχολής Αυτογνωσίας & Σφαιρικής Αντιληπτικότητας.

Υπήρξε Υπεύθυνη Δημοσίων Σχέσεων στον κλάδο της εστίασης, ενώ πλέον είναι μέτοχος και υπεύθυνη εκπαίδευσης σε θέματα αυτοβελτίωσης στη ZN Solutions.

Θεματολογία


Αυτό το σεμινάριο θα σας βοηθήσει να ανακαλύψετε περισσότερα για τον εαυτό σας και θα σας δοθούν απαντήσεις σε σχέση με τις κάτωθι ερωτήσεις:

 1. Τι είναι αναβλητικότητα; 
 2. Ποια είναι τα χαρακτηριστικά της; 
 3. Ποιες είναι οι αιτίες; 
 4. Πώς θα βελτιωθώ;. 

Τι θα επιτύχετε


Στο τέλος του σεμιναρίου, θα κατανοήσετε σε σχέση με την αναβλητικότητα :

  1. Γιατί συμβαίνει.
  2. Τι μπορείτε να κάνετε εσείς.
  3. Πώς να περάσετε από την αναβλητικότητα στη δράση.

  Κλείστε τη θέση σας τώρα δωρεάν   ZN SOLUTIONS E.E

  ZN SOLUTIONS E.E

  25ης Μαρτίου 86, 173 43, Άγιος Δημήτριος

  +30 210 97 35 324 - +30  6985 798 476

  info@znsolutions.gr