"It's

time to 

LEAD"

Το πρώτο υβριδικό σεμινάριο Ηγεσίας  

Κυριακή 12 Σεπτεμβρίου 2021 ώρα 11:15 π.μ 

Τοποθεσία και ημερομηνία διεξαγωγής


Στις 12 Σεπτεμβρίου 2021 και ώρα 11:15 π.μ έως 16:15 μ.μ.

Η διεξαγωγή του σεμιναρίου θα πραγματοποιηθεί υβριδικά. Δια ζώσης * στην τοποθεσία IST College Λεωφ. Ανδρέα Συγγρού 68, Αθήνα 117 42 για περιορισμένες θέσεις (θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας) λόγω Covid-19 και διαδικτυακά (ZOOM Live streaming). 


* Το σεμινάριο θα διεξαχθεί δια ζώσης ακολουθώντας όλες τις διατάξεις, τους νόμους και τους κανόνες που θα ισχύουν τις ημερομηνίες διεξαγωγής του σεμιναρίου.


Σκοπός


Αυτό το σεμινάριο έχει σχεδιαστεί για να αναπτύξει και να βελτιώσει τις ηγετικές δεξιότητες οποιουδήποτε, σε οποιοδήποτε περιβάλλον. 


Γιατί να ασχοληθώ με την ηγεσία;


 Γιατί όλα πηγάζουν από την ηγεσία και   όλα καταλήγουν σε αυτήν. 

Όταν ένας οργανισμός ή μία εταιρεία επιτυγχάνει, οφείλεται στην ηγεσία. Το ίδιο και όταν αποτυγχάνει. Όταν μία ομάδα επιτυγχάνει ή αποτυγχάνει, πάλι οφείλεται στην ηγεσία. Το ίδιο συμβαίνει και σε μία οικογένεια.

"Η Ηγεσία σε αντίθεση με αυτό που πιστεύουν οι περισσότεροι άνθρωποι είναι επιρροή. Τίποτε λιγότερο τίποτε περισσότερο".

Αυτή λοιπόν είναι η μαγική λέξη «επιρροή». Όλοι μας καθημερινά επηρεάζουμε αρκετούς ανθρώπους. Τους συνεργάτες μας, τους φίλους μας, την οικογένειά μας, τα παιδιά μας. Για αυτό είναι σημαντικό να μάθουμε να ηγούμαστε σωστά. Να κατανοήσουμε τις βασικές αρχές και να τις εφαρμόσουμε. Πολλά πράγματα τότε μπορούν να αλλάξουν.

Οι κοινωνιολόγοι λένε, ότι ακόμη και ο πιο εσωστρεφής άνθρωπος, θα ασκήσει επιρροή σε δέκα χιλιάδες άλλους ανθρώπους στη διάρκεια όλης της ζωής του. 

Το θέμα λοιπόν δεν είναι αν επηρεάζετε κάποιον....αλλά τι είδους επιρροή ασκείτε.

Σε ποιους απευθύνεται


Σε οποιονδήποτε ενδιαφέρεται να αναπτύξει και να κατανοήσει σε βάθος την ηγεσία και την επιρροή.

 1. Επιχειρηματίες.
 2. Στελέχη επιχειρήσεων.
 3. Σύμβουλοι πωλήσεων.
 4. Υπάλληλοι.
 5. Γονείς.
 6. Φοιτητές.
 7. Προπονητές.
 8. Καθηγητές.
 9. Δασκάλους.Ομιλητές


Νεκτάριος Ζήσης

   ZN Solutions Founder & CEO
    John Maxwell Team Certified Leadership 
                   Coach Speaker Trainer

O Νεκτάριος  Ζήσης είναι ιδρυτής & διευθύνων σύμβουλος της ZN Solutions.

Δραστηριοποιείται στο χώρο του φαρμακείου πάνω από 16 χρόνια, έχοντας διατελέσει Διευθυντής Πωλήσεων & Εμπορικός Διευθυντής σε εμπορικές εταιρείες, ενώ τα τελευταία 4 χρόνια βρίσκεται στο Δίκτυο Φαρμακείων ADVANCEPHARMACIES SA ως Εκπαιδευτής & Σύμβουλος Επιχειρήσεων, καθώς επίσης και βασικός συνεργάτης του IST College σε θέματα ηγεσίας, επικοινωνίας και προσωπικής ανάπτυξης.

Είναι ομιλητής σε φαρμακευτικά συνέδρια, αρθρογράφος σε περιοδικό υγείας & επιχειρηματικά site (Pharmacymanagement & epixeiro.gr) και εκπαιδευτής σε ενδοεταιρικά σεμινάρια μεγάλων εταιρειών όπως, Vardas, BreadFactoryHumanaNaturaPharm, Laser4Myopia κ.α.

Στιγμή ορόσημο στην καριέρα του αποτελεί η πιστοποίησή του από τον Παγκόσμιο Οργανισμό Ηγεσίας του John Maxwell (John Maxwell Team) ως Ομιλητής Εκπαιδευτής & Coach.

Αξίζει να σημειωθεί ότι μόλις δύο έχουν λάβει τη διάκριση αυτή στην Ελλάδα.

Εξειδικεύεται σε θέματα ηγεσίας, επικοινωνίας, επίτευξης στόχων, αυτοβελτίωσης, τεχνικών πωλήσεων και ομαδικού πνεύματος.

Όντας ιδιαίτερα μεταδοτικός, αυτό που χαρακτηρίζει τις εκπαιδεύσεις του είναι η δομή και η εστίαση στον στόχο και το αποτέλεσμα, κάτι που αναγνωρίζεται κατά κοινή ομολογία από το εκάστοτε κοινό. Ιωάννης Δημητρίου

     Προπονητής ποδοσφαίρου

 Ομοσπονδιακός τεχνικός Εθνικής Ομάδας Κωφών

Ο Ιωάννης Δημητρίου είναι γεννημένος το 1983 στην Αθήνα  και είναι απόφοιτος από το Εθνικό Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών του Τμήματος Επιστήμης Φυσικής Αγωγής και Αθλητισμού. Τα τελευταία 20 χρόνια εργάζεται στον χώρο της ιδιωτικής εκπαίδευσης, κυρίως στην πρωτοβάθμια.

Βασική απασχόληση και αγάπη του είναι η προπονητική ποδοσφαίρου , έχοντας συνεργαστεί με πολύ μεγάλα brand του εξωτερικού (π.χ. Liverpool FC) καθώς επίσης και σε πολλές ελληνικές ομάδες σε επίπεδο ακαδημιών.

Μεγαλύτερη όμως πρόκληση και διάκριση είναι η σχέση με την Εθνική ομάδα Ποδοσφαίρου Κωφών ως προπονητής, όπου το 2019 κατέκτησαν την 3η θέση στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα και τα προηγούμενα χρόνια σε επίπεδο συλλόγων ποδοσφαίρου Κωφών  με 2 κατακτήσεις Champions League ( 2017, 2018 ). 

Το μεγαλύτερο όπλο στην επαγγελματική του πορεία αλλά και στη  ζωή του, όπως ο ίδιος λέει, ήταν και είναι η μελέτη και η εκπαίδευση στον εκπληκτικό χώρο της προσωπικής ανάπτυξης και της ηγεσίας.


Μαρία Μπελημπασάκη    

    Φαρμακοποιός Certified Coach

                                                                                                                  

Η Μαρία Μπελημπασάκη, σπούδασε φαρμακευτική στην Ιταλία στο Πανεπιστήμιο του Ουρμπίνο "Carlo BO". Μετά την επιστροφή της στην Ελλάδα, εργάστηκε στο φαρμακείο της μητέρας της, το οποίο ανέλαβε εξολοκλήρου η ίδια από το 2014.

Όλα αυτά τα χρόνια έχει παρακολουθήσει πολλά σεμινάρια που αφορούν στον χώρο του φαρμακείου, εντός και εκτός Ελλάδος. Επιπλέον το 2017 απέκτησε δίπλωμα τόσο στο Health&Wellness Coaching όσο και στο Evidence-based Coaching από το Athens Coaching Institute.

Μέσω του coaching, ανέπτυξε περαιτέρω τις επικοινωνιακές της δεξιότητες που τη βοήθησαν ιδιαίτερα σε θέματα ηγεσίας, διαχείρισης ανθρωπίνου δυναμικού, πελατών και κρίσεων. 

Είναι ένας άνθρωπος δυναμικός, προσανατολισμένος στις σχέσεις και στην επικοινωνία, μιας και όπως η ίδια λέει 

"Οι άνθρωποι είναι το «κεφάλαιό» μας και αυτή η πεποίθηση είναι που δίνει προστιθέμενη αξία όχι μόνο στο επάγγελμά μας, αλλά και στην ανθρώπινή μας υπόσταση".


  Νικολέτα Τσιαπράζη

ZN Solutions Speaker & Training Specialist


Η Τσιαπράζη Νικολέτα υπήρξε χορεύτρια κλασσικού μπαλέτου πάνω από 10 χρόνια, αφού για αυτήν ο χορός αποτελεί ένα σημαντικό μέσο έκφρασης και επικοινωνίας. Ως ανήσυχο Πνεύμα αναζητούσε πάντα το βαθύτερο νόημα της ζωής και της ισορροπίας και αυτό την οδήγησε στον δρόμο της Αυτογνωσίας με στόχο την αυτοβελτίωση.

Έχει παρακολουθήσει μαθήματα ψυχοκινητικής χοροθεραπείας και σωματικής έκφρασης, ενώ αποφοίτησε ως Fight Bo και Boby & Weight Trainer από την A.F Studies.

Είναι πιστοποιημένη εναλλακτική θεραπεύτρια Reiki 3 βαθμού καθώς και απόφοιτη Σχολής Αυτογνωσίας & Σφαιρικής Αντιληπτικότητας.

Υπήρξε Υπεύθυνη Δημοσίων Σχέσεων στον κλάδο της εστίασης, ενώ πλέον είναι μέτοχος και υπεύθυνη εκπαίδευσης σε θέματα αυτοβελτίωσης στη ZN Solutions.

Θεματολογία


Αυτό το σεμινάριο θα σας βοηθήσει να ανακαλύψετε περισσότερα για τον εαυτό σας και τους άλλους καθώς εξερευνούμε:

 1. Γιατί η ηγεσία είναι διαφορετική από το να διοικείς. 
 2. Τι σημαίνει αποτελεσματική ηγεσία. 
 3. Ποια είναι τα επίπεδα ηγεσίας και που βρίσκεστε αυτή τη στιγμή. 
 4. Ποιες είναι οι δεξιότητες ενός ηγέτη. 
 5. Πώς μπορείτε να επηρεάσετε άλλους ανθρώπους στην εργασία ή στην προσωπική σας ζωή 
 6. Πώς οι ατομικές διαφορές διαμορφώνουν τον τρόπο που βλέπουν οι άνθρωποι την ηγεσία. 

Τι θα επιτύχετε


Στο τέλος του σεμιναρίου, θα μπορείτε :

  1. Να εξηγήσετε τι σημαίνει ηγεσία.
  2. Να γνωρίζετε πώς να εξελιχθείτε ως ηγέτης.
  3. Να έχετε κατανοήσει με ποιο τρόπο μπορείτε να ασκήσετε επιρροή.
  4. Να αλλάξετε την οπτική σας και κατά συνέπεια τη δράση σας. 
  5. Να κατανοήσετε γιατί η ηγεσία είναι απαραίτητη. 

  ⃰ Μετά το πέρας του σεμιναρίου, θα σας σταλούν ηλεκτρονικά στο email σας, η πιστοποίηση παρακολούθησης του σεμιναρίου και οι παρουσιάσεις σε μορφή pdf.

  Πρόγραμμα σεμιναρίου

  Αγοράστε το εισιτήριο σας τώρα και  

  ξεκινήστε να ηγείστε

  Για οποιαδήποτε διευκρίνηση ή ερώτηση παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας


  ZN SOLUTIONS E.E

  ZN SOLUTIONS E.E

  25ης Μαρτίου 86, 173 43, Άγιος Δημήτριος

  +30 210 97 35 324 - +30  6985 798 476

  info@znsolutions.gr