Λίγα λόγια για τον John C Maxwell


O John C. Maxwell, είναι ο κορυφαίος Αμερικανός ειδικός σε θέματα ηγεσίας και ιδρυτής του "The Enjoy Group" (INJOY, Maximum Impact , The John Maxwell Team, ISS and EQUIP) ενός ομίλου οργανισμών αφιερωμένων στο να βοηθούν τους ανθρώπους να μεγιστοποιήσουν το προσωπικό και ηγετικό τους δυναμικό.

Έχει αναπτύξει τις αρχές του σε εταιρείες του "Fortune 500",σε αρχηγούς κρατών, στη στρατιωτική ακαδημία του Γουέστ Πόιντ, σε διεθνείς εταιρείες μάρκετινγκ, στο NCAA, και σε επαγγελματικές αθλητικές ομοσπονδίες όπως η NFL.

Κάθε χρόνο δίνει ομιλίες σε κοινό άνω των 250.000 και επηρεάζει τη ζωή περισσότερων από 1 εκατομμύριο  ανθρώπων μέσα από τα σεμινάρια, τα βιβλία και τα cd's του.

Είναι  συγγραφέας περισσότερων από 60 τίτλων  βιβλίων, με πάνω από 30 εκατομμύρια πωλήσεις σε 50 γλώσσες, που αρκετά από αυτά έχουν φιγουράρει στη λίστα μπεστ σέλερ των "New York Times", ανάμεσα στα οποία "Οι 21 απαράβατοι νόμοι της ηγεσίας" και "Οι 21 απαραίτητες αρετές του ηγέτη".

Βραβευμένος από το America Management Association ως κορυφαίος σε θέματα ηγεσίας και ένας από τους 25 συγγραφείς του Hall of Fame της Amazon.com.

Το τελευταίο επίτευγμα του  είναι η δημιουργία της παγκόσμιας ομάδας  John Maxwell (JMT), μιας ομάδας ελίτ επαγγελματιών με πάνω από 20.000 πιστοποιημένους Coaches, Εκπαιδευτές Ομιλητές σε 120 χώρες.

Αυτή η ξεχωριστή ομάδα  εκπαιδεύεται από τον ίδιο τον John Maxwell και τα κορυφαία στελέχη του και μοιράζεται την γνώση του σε θέματα ηγεσίας επικοινωνίας και προσωπικής ανάπτυξης.


              John C Maxwell Books


 1. The 21 Irrefutable Laws of Leadership
 2. Developing the Leader Within You
 3. The 21 Indispensable Qualities of a Leader
 4. Sometimes You Win, Sometimes You Learn
 5. How Successful People Lead
 6. The 15 Invaluable Laws of Growth
 7. Put Your Dream to the Test
 8. Leadership Gold: Lessons I've Learned from a Lifetime of Leading
 9. Encouragement Changes Everything
 10. Talent is Never Enough
 11. Winning With People
 12. The 360° Leader
 13. The Choice is Yours
 14. The Difference Maker
 15. Teamwork Makes the Dream Work
 16. Your Road Map for Success
 17. The Maxwell Leadership Bible
 18. Becoming a Person of Influence 
 19. & more