Ο πυλώνας της επιτυχίας

2020-03-23

Η επικοινωνία είναι ο πυλώνας της επιτυχίας! Εσύ τον φτιάχνεις και εσύ ο ίδιος πάλι τον γκρεμίζεις...

Από τον Γεώργιο Καούνα

ZN Solutions Development Manager


Χμμ... ποτέ δεν μου άρεσε να μιλάω για τον εαυτό μου. Πάντα άφηνα τους άλλους να το κάνουν. Να βγάζουν τα δικά τους συμπεράσματα. Αλλά, τώρα το απαιτεί η περίσταση!

Λοιπόν, όπως θα έχετε ήδη διαβάσει, είμαι ο Καούνας ο Γιώργος. Ζω στη Λάρισα και τα τελευταία δυο χρόνια η Αθήνα είναι η δεύτερη πόλη μου. Δεν μπορώ να πω, λατρεύω το χάος της και τα όμορφα μέρη της παράλληλα. Από το πρώτο cocktail bar μέχρι και τα σκαλοπάτια της Ακρόπολης. Επικαλούμαι στη τάξη λοιπόν! Είμαι από αυτούς, που η Αθήνα δεν με φοβίζει αλλά με γεμίζει!

Μου δίνει τη δυνατότητα, λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων, να γνωρίζω και να επικοινωνώ με νέους ανθρώπους και ποικίλους χαρακτήρες.Α! Παράληψης μου, ο χώρος της εστίασης είναι και η επαγγελματική μου επιλογή. Ασχολούμαι με το χώρο της εστίασης εδώ και μια δεκαετία.

Τα τελευταία πέντε χρόνια στο πόστο του Manager και τα τελευταία δυο παράλληλα στο κομμάτι του κρασιού ως Sommelier ! Ιδιαίτερος χώρος και εξαιρετικά ανταγωνιστικός. Σέβεσαι την επαγγελματική σου επιλογή, για να μπορείς να αναπτυχθείς μέσω από αυτή! Να αναπτυχθείς ουσιαστικά ! Ναι, δεν είμαστε μόνο , ( όπως εσείς το περιγράφετε) "πίνετε τα ποτά σας και κάνετε τις δημόσιες σχέσεις σας"!!! Το σύστημα της επιχείρησης στο back stage της, είναι πιο hard rock, στο να το οργανώσεις και να ομαδοποιήσεις χαρακτήρες!

Και τώρα που μίλησα για ομαδοποίηση, ο λόγος που εντάχθηκα στη συγκεκριμένη ομάδα της ZN Solutions είναι γιατί, μέσα από αυτή θα προβάλουμε ένα σύστημα αξιών, που θα στοχεύει στην οργάνωση μιας ομάδας, αλλά και του οράματος της ! 

Μέσα από μια ομάδα ανθρώπων (ανεξάρτητου επαγγέλματος ) μπορείς να φτάσεις πιο εύκολα και γρήγορα στα επιθυμητά αποτελέσματα, στους στόχους σου.

Γρήγορα...όχι βιαστικά!!! Υπάρχει διαφορά!

Τώρα θα μου πείτε γιατί ZN Solutions .Το όνομα της ομάδας το εμπνεύστηκε ο ίδιος ο δάσκαλος μου, ο επονομαζόμενος Νεκτάριος Ζήσης! Είναι ο άνθρωπος που μου έδωσε μια πιο δυνατή κλωτσιά και με έσπρωξε στο χώρο της Ηγεσίας και της οργάνωσης. Είναι ο αρμόδιος, για τον χώρο που επέλεξα να τον ακολουθήσω , μέσω των μαθημάτων του! Να τον ακολουθήσω και να σταθώ δίπλα του και για μένα αυτό έχει μια ιδιαίτερη σημασία και τιμή!

Σίγουρα ο καθένας έχει την δική του οπτική γωνία αλλά η ομαδοποίηση είναι και ένα από τα κλειδιά της επιτυχίας.

 Η ομάδα γεννά την επικοινωνία. Η επικοινωνία γεννά την συνεργασία και η συνεργασία τον σεβασμό! Αν έχουμε σεβασμό ο ένας προς τον άλλον , έχουμε και τις σωστές αξίες!

Στην δημοσιογραφία μας έμαθαν πως, η επικοινωνία είναι ο πυλώνας της επιτυχίας!

Εσύ τον φτιάχνεις και εσύ ο ίδιος πάλι τον γκρεμίζεις...

Εμείς, θα τον φτιάχνουμε κάθε μέρα μαζί!