"Add value to people"

"L.C.P. Training Program"

Leadership - Communication Skills -  Personal Growth training program. 


Οι περισσότεροι άνθρωποι υπερεκτιμούν ένα γεγονός και υποτιμούν τη διαδικασία. Η ανάπτυξη όμως δεν μπορεί να επιτευχθεί μέσα από ένα γεγονός... ένα σεμινάριο, ένα βιβλίο. Μόνο περνώντας μέσα από τη διαδικασία, μπορούμε να επιτύχουμε το μέγιστο αποτέλεσμα. 


Νεκτάριος Ζήσης

ZN Solutions Founder & CEO 

L.C.P trainees

"Ο Νεκτάριος με έμαθε ότι η ηγεσία είναι ένα ταξίδι χωρίς τέλος. Να εστιάζω στην ανάπτυξη και όχι απλά σε μεμονωμένους στόχους. 

Με βοήθησε να μετατρέψω τα όνειρα σε όραμα."

Νεκτάριε σου εύχομαι καλή επιτυχία ή μάλλον ακόμα μεγαλύτερη!

Γιώργος Αλεξανδράτος

Customer Support Manager


"Ο Νεκτάριος σαν ηγέτης και σαν άνθρωπος εμπνέει εμπιστοσύνη και συνδέεται με μοναδικό τρόπο με κάθε άνθρωπο. Βαδίζω πλέον με όλα τα εφόδια που μου έχει προσφέρει και τον ευχαριστώ πολύ για αυτό ."

Παναγιώτα Κακούρου 

Ιδιωτική υπάλληλος

Τι είναι το L.C.P training program


 Το συγκεκριμένο εκπαιδευτικό πρόγραμμα σεμιναρίων & personal coaching, με περιορισμένο αριθμό συμμετεχόντων (maximum 4 άτομα) καλύπτει τις βασικές ανάγκες των ανθρώπων, που τους ενδιαφέρει να εξελιχθούν σε επίπεδο Ηγεσίας, Επικοινωνίας και Προσωπικής ανάπτυξης.


 Σκοπός του L.C.P training program


Σκοπός του προγράμματος είναι να σας βοηθήσει μέσα από πρακτικά βήματα, να εξελίξετε τις γνώσεις και τις δεξιότητες σας, σε αυτούς τους βασικούς τομείς για να αυξήσετε τις ηγετικές σας ικανότητες και τον δείκτη επιρροής σας! 

Υπάρχει μία σύνδεση μεταξύ της ηγεσίας της επικοινωνίας και της προσωπικής ανάπτυξης. 

 Οφείλουμε να αναπτυχθούμε προσωπικά, γιατί "Δεν μπορούμε να δώσουμε κάτι που δεν έχουμε". Έπειτα πρέπει να αναπτύξουμε τις επικοινωνιακές μας δεξιότητες επειδή "Αν έχουμε, πρέπει να γνωρίζουμε πως να το δώσουμε". Και τέλος οφείλουμε να αναπτύξουμε τις ηγετικές μας ικανότητες γιατί "Αυτό που έχουμε να δώσουμε, πρέπει να ωφελεί τους άλλους και όχι μόνο τον εαυτό μας".


Σε ποιους απευθύνεται

Σε οποιονδήποτε ενδιαφέρεται να αναπτυχθεί προσωπικά, να μάθει να επικοινωνεί καλύτερα  και να κατανοήσει την ηγεσία και την επιρροή.

 • Επιχειρηματίες.
 • Στελέχη επιχειρήσεων.
 • Σύμβουλοι πωλήσεων.
 • Υπάλληλοι.
 • Γονείς.
 • Φοιτητές.
 • Προπονητές.
 • Καθηγητές.
 • Δασκάλους.


Εκπαιδευτής

Νεκτάριος Ζήσης

 ZN Solutions Founder & CEO 
 John Maxwell Team Certified 
Leadership Coach Speaker Trainer

O Νεκτάριος Ζήσης είναι ιδρυτής & διευθύνων σύμβουλος της ZN Solutions.
Δραστηριοποιείται στο χώρο του φαρμακείου πάνω από 17 χρόνια, έχοντας διατελέσει Διευθυντής Πωλήσεων & Εμπορικός Διευθυντής σε εμπορικές εταιρείες, ενώ τα τελευταία 5 χρόνια βρίσκεται στο Δίκτυο Φαρμακείων ADVANCEPHARMACIES SA ως Εκπαιδευτής & Σύμβουλος Επιχειρήσεων, καθώς επίσης και βασικός συνεργάτης του IST College σε θέματα ηγεσίας, επικοινωνίας και προσωπικής ανάπτυξης.


Είναι ομιλητής σε φαρμακευτικά συνέδρια, αρθρογράφος σε περιοδικό υγείας & επιχειρηματικά site (Pharmacymanagement & epixeiro.gr) και εκπαιδευτής σε ενδοεταιρικά σεμινάρια μεγάλων εταιρειών όπως, Vardas, BreadFactory, Humana, NaturaPharm, Laser4Myopia, Pharmex κ.α.
Στιγμή ορόσημο στην καριέρα του αποτελεί η πιστοποίησή του από τον Παγκόσμιο Οργανισμό Ηγεσίας του John Maxwell (John Maxwell Team) ως Ομιλητής Εκπαιδευτής & Coach.


Αξίζει να σημειωθεί ότι μόλις δύο έχουν λάβει τη διάκριση αυτή στην Ελλάδα.
Εξειδικεύεται σε θέματα ηγεσίας, επικοινωνίας, επίτευξης στόχων, αυτοβελτίωσης, τεχνικών πωλήσεων και ομαδικού πνεύματος.
Όντας ιδιαίτερα μεταδοτικός, αυτό που χαρακτηρίζει τις εκπαιδεύσεις του είναι η δομή και η εστίαση στον στόχο και το αποτέλεσμα, κάτι που αναγνωρίζεται κατά κοινή ομολογία από το εκάστοτε κοινό.Θεματολογία 

προγράμματος  Ηγεσίας - Επικοινωνίας - Προσωπικής Ανάπτυξης 

 1. Κατανόηση χαρακτήρων. (Η.Ε.Π)
 2. Οι 15 απαράβατοι νόμοι της ανάπτυξης. (Π.Η)
 3. Βασικές αρχές ηγεσίας. (Η.Ε.Π) 
 4. Πολλοί επικοινωνούν λίγοι συνδέονται. (Ε.Η)
 5. Feedback & Coaching. (Η.Ε.Π)
 6. Πως να κινητοποιήσεις την ομάδα σου. (Η.Ε)
 7. Επιλέγοντας σωστά την ομάδα σου. (Η)
 8. Λειτουργώντας στην ομάδα. (Η.Ε.Π)
 9. Πηγαίνοντας από το συνηθισμένο στο ασυνήθιστο. (Π)
 10. 8 βήματα για να αντιμετωπίσεις τους φόβους σου. (Π.Η)Συχνές Ερωτήσεις (F.A.Q)

1.Πότε ξεκινάει το πρόγραμμα και ποια είναι η διάρκεια του;

Η έναρξη του 2ου εκπαιδευτικού προγράμματος είναι την Τετάρτη 11 Ιανουαρίου του 2023 και είναι διάρκειας 6 μηνών. 

2. Από τι αποτελείται;

Αποτελείται από 6 ομαδικά τρίωρα εκπαιδευτικά σεμινάρια τα οποία θα πραγματοποιούνται 1 φορά τον μήνα, καθώς επίσης και 2 μονόωρες προσωπικές συναντήσεις (personal coaching) κάθε 15 ημέρες.

3. Πώς γίνεται η παρακολούθηση του εκπαιδευτικού προγράμματος;

Η παρακολούθηση των εκπαιδευτικών σεμιναρίων γίνεται διαδικτυακά (μέσω zoom) και οι μονόωρες προσωπικές συναντήσεις (personal coaching) δύναται η δυνατότητα να πραγματοποιηθούν δια ζώσης (εντός Αττικής) ή μέσω zoom.

4. Αν δεν μπορώ να παραβρεθώ σε όλα τα μαθήματα υπάρχει τρόπος να το παρακολουθήσω αργότερα; 

Υπάρχει η δυνατότητα να σας δοθεί βιντεοσκοπημένο* το μάθημα που δεν καταφέρατε να παρακολουθήσετε, για να το δείτε στο χρόνο σας. 

Επίσης με μία εξτρά χρέωση μπορείτε να αποκτήσετε βιντεοσκοπημένο* ολόκληρο το εκπαιδευτικό πρόγραμμα για να μπορέσετε να το δείτε ξανά και ξανά στον ελεύθερο σας χρόνο. 

*Με την προϋπόθεση ότι θα αποδεχθούν άπαντες οι συμμετέχοντες την βιντεοσκόπηση των σεμιναρίων.

4. Ποια είναι η αξία του προγράμματος;

Το μηνιαίο κόστος επένδυσης ανέρχεται για τον κάθε συμμετέχοντα στα 200,00 ευρώ (πλέον Φ.Π.Α 24% 48,00€). Το συνολικό κόστος για το 6μηνιαίο πρόγραμμα είναι στα 1.200,00€ (πλέον Φ.Π.Α 24% 288,00€).

5. Ποιος είναι ο τρόπος καταβολής;

Το μηνιαίο κόστος, καταβάλλεται στις πρώτες 5 ημέρες του μήνα, με κατάθεση στην τράπεζα με την έκδοση τιμολογίου ή απόδειξης.

Σε περίπτωση προεξόφλησης του εκπαιδευτικού προγράμματος, θα υπάρξει έκπτωση 15,00 % επί του συνολικού ποσού στην καθαρή αξία (180,00€).

6. Τι άλλο συμπεριλαμβάνεται στο πρόγραμμα;

1. Αντίγραφο του κάθε τρίωρου σεμιναρίου σε ηλεκτρονική μορφή PDF (για ιδία χρήση και μόνο).

2. Free pass για τη δωρεάν παρακολούθηση on demand, του υβριδικού σεμιναρίου Ηγεσίας ″It's time to Lead″ μέσα από το κανάλι της ZN Solutions συνολικής αξίας 140,00 €.

3. Πιστοποίηση παρακολούθησης training program από τη ZN Solutions.


7. Πώς μπορώ να κλείσω τη θέση μου;

Συμπληρώστε τη φόρμα κράτησης παρακάτω και θα έρθουμε άμεσα σε επικοινωνία μαζί σας για να κάνουμε μία συνάντηση για να σας γνωρίσουμε. Για την κράτηση της θέσης απαιτείται προκαταβολή του πρώτου μήνα συνολικής αξίας 248,00€ (συμπεριλαμβανομένου Φ.Π.Α 24%).

L.C.P. Training Program 

Παρακαλούμε συμπληρώστε τα στοιχεία σας και θα επικοινωνήσουμε μαζί σας.


ZN SOLUTIONS E.E

ZN SOLUTIONS E.E

25ης Μαρτίου 86, 173 43, Άγιος Δημήτριος

+30 210 97 35 324 - +30  6985 798 476

info@znsolutions.gr