Πολλοί άνθρωποι βάζουν στόχους στην ζωή τους...

παρόλα αυτά, οι περισσότεροι εγκαταλείπουν πολύ σύντομα την προσπάθεια και δεν καταφέρνουν να επιτύχουν αυτούς τους στόχους που με τόση αποφασιστικότητα θέτουν.

Ελάτε μαζί μας και δείτε πως αυτή η χρονιά, μπορεί να είναι διαφορετική.

LEAVE THE PAST IN THE PAST

Αφήστε το παρελθόν πίσω σας.....

κάντε το 2021 μία αξέχαστη χρονιά.

3 Ιανουαρίου 11:00 π.μ.

Μη χάσετε την ευκαιρία να μάθετε πως να βάζετε και να επιτυγχάνετε τους στόχους σας.

Λίγα λόγια για τον ομιλητή...

O Νεκτάριος Ζήσης, δραστηριοποιείται στο χώρο του φαρμακείου πάνω από 16 χρόνια, έχοντας διατελέσει Διευθυντής Πωλήσεων & Εμπορικός Διευθυντής σε εμπορικές εταιρείες, ενώ πλέον βρίσκεται στο Δίκτυο Φαρμακείων ADVANCEPHARMACIES SA ως Εκπαιδευτής & Σύμβουλος Επιχειρήσεων.

Είναι ιδρυτής και Διευθύνων σύμβουλος τη ZNSolutions και καθηγητής στο IST College σε θέματα Ηγεσίας-Επικοινωνίας και Προσωπικής Ανάπτυξης.
Είναι ομιλητής σε φαρμακευτικά συνέδρια, αρθρογράφος και εκπαιδευτής σε ενδοεταιρικά σεμινάρια μεγάλων εταιρειών όπως, Vardas, Bread Factory, Natura Pharm, Laser4Myopia κ.α.


Στιγμή ορόσημο στην καριέρα του αποτελεί η πιστοποίησή του από τον Παγκόσμιο Οργανισμό του  John Maxwell *(John Maxwell Team) ως Ομιλητής Εκπαιδευτής & Coach.
Αξίζει να σημειωθεί ότι μόλις τρεις έχουν λάβει τη διάκριση αυτή στην Ελλάδα.
Εξειδικεύεται σε θέματα ηγεσίας, επικοινωνίας, επίτευξης στόχων, αυτοβελτίωσης, τεχνικών πωλήσεων και ομαδικού πνεύματος. 


Όντας ιδιαίτερα μεταδοτικός, αυτό που χαρακτηρίζει τις εκπαιδεύσεις του είναι η δομή και η εστίαση στον στόχο και το αποτέλεσμα, κάτι που αναγνωρίζεται κατά κοινή ομολογία από το εκάστοτε κοινό. 

Οι θέσεις καλύφθηκαν.

Σας ευχαριστούμε πολύ


Μάθετε πρώτοι τα νέα μας!!!