"Μπορείς μόνο να είσαι μεγάλος μέσα σου. Στην καρδιά και στο μυαλό. Αν είσαι μόνο από έξω (επιφανειακά) πολύ σύντομα αυτή η εικόνα θα γκρεμιστεί".

Προφίλ......

Η ΖΝ Solutions έχει ιδρυθεί από τον Νεκτάριο Ζήση, ο οποίος δραστηριοποιείται στο χώρο του φαρμακείου πάνω από 16 χρόνια, έχοντας διατελέσει Διευθυντής Πωλήσεων & Εμπορικός Διευθυντής σε εμπορικές εταιρείες, ενώ πλέον βρίσκεται στο Δίκτυο Φαρμακείων ADVANCEPHARMACIES SA ως Εκπαιδευτής & Σύμβουλος Επιχειρήσεων, καθώς επίσης και βασικός συνεργάτης του IST College.

Είναι ομιλητής σε φαρμακευτικά συνέδρια, αρθρογράφος σε περιοδικό υγείας & επιχειρηματικά site (Pharmacymanagement & epixeiro.gr) και εκπαιδευτής σε ενδοεταιρικά σεμινάρια μεγάλων εταιρειών όπως, Vardas, BreadFactory, HumanaNaturaPharm, Laser4Myopia κ.α.

Στιγμή ορόσημο στην καριέρα του αποτελεί η πιστοποίησή του από τον Παγκόσμιο Οργανισμό του John Maxwell *(John Maxwell Team) ως Ομιλητής Εκπαιδευτής & Coach. 

Αξίζει να σημειωθεί ότι μόλις δύο έχουν λάβει τη διάκριση αυτή στην Ελλάδα.

Εξειδικεύεται σε θέματα ηγεσίας, επικοινωνίας, επίτευξης στόχων, αυτοβελτίωσης, τεχνικών πωλήσεων και ομαδικού πνεύματος.

Όντας ιδιαίτερα μεταδοτικός, αυτό που χαρακτηρίζει τις εκπαιδεύσεις του είναι η δομή και η εστίαση στον στόχο και το αποτέλεσμα, κάτι που αναγνωρίζεται κατά κοινή ομολογία από το εκάστοτε κοινό. 


*JMT John C Maxwell Διεθνώς αναγνωρισμένος ειδικός ηγεσίας, ομιλητής και συγγραφέας, βραβευμένος από το American Management Association ως κορυφαίος σε θέματα ηγεσίας.


Τσικνάκη Ελισάβετ

ZN Solutions Executive Assistant Manager

Η Τσικνάκη Ελισάβετ είναι απόφοιτος του Τμήματος Επιστημών της Εκπαίδευσης και Αγωγής στην Προσχολική Ηλικία, όπου και εργάστηκε στον τομέα της εκπαίδευσης σε νηπιαγωγείο και παιδικό σταθμό.

Έχει εργασιακή εμπειρία σε διάφορους κλάδους , σαν σύμβουλος πωλήσεων ,βοηθός διοργανωτή εκδηλώσεων ,στον χώρο της εστίασης κ.ά.

Η εμπειρία και η συναναστροφή της με πολλούς και διαφορετικούς ανθρώπους, υπήρξε καταλυτικός παράγοντας, στο να πάρει την απόφαση να ασχοληθεί με την διοργάνωση συνεδρίων και την παρουσίαση.

Έχοντας φοιτήσει στο IST College στο τμήμα Διοίκησης και Διοργάνωσης και σε συνεργασία με τον Νεκτάριο Ζήση, έχει ως στόχο να ευαισθητοποιήσει τον κόσμο σε κοινωνικοπολιτισμικά θέματα και να τους βοηθήσει να βγάλουν τον καλύτερο τους εαυτό.

Στον ελεύθερο της χρόνο ασχολείται με τον αθλητισμό, πιο συγκεκριμένα με το Beach Volley, τον χορό και τα καλλιτεχνικά.


Πετρίδη Ελένη

ZN Solutions Marketing &  Communication Manager

Η Ελένη Πετρίδη είναι πτυχιούχος του Τμήματος Βιοτεχνολογίας του Γεωπονικού Πανεπιστημίου Αθηνών με εμπειρία Erasmus, κάτοχος πτυχίου MBA από το Ευρωπαϊκό Πανεπιστήμιο του Παρισιού, με πεδία ενδιαφέροντος το Digital Marketing και Επικοινωνία.

Έχει εργαστεί στο IST College ως Βοηθός Επικοινωνίας και Μάρκετινγκ ενώ τα τελευταία τρία χρόνια κατείχε διευθυντικές θέσεις, όσον αφορά την εκπαίδευση και τον συντονισμό ομάδων, σε μη κερδοσκοπικούς οργανισμούς (ethelon, TEDx, theSPEAKERS).

Της αρέσει να παρακινεί και να βοηθάει τους άλλους να φτάσουν το maximum των δυνατοτήτων τους, τόσο προσωπικά όσο και επαγγελματικά.

Μιλάει αγγλικά και ισπανικά και όταν είναι εκτός γραφείου, της αρέσει να διαβάζει βιβλία και να χορεύει.

Πρόκειται για ένα ανήσυχο μυαλό, με αγάπη για μάθηση, που εμπνέεται από τις αξίες και τις αρχές της ηθικής και της αυτοβελτίωσης .

Στόχος της είναι να συμβάλει ζωτικά στην ανάπτυξη οργανισμών, με τέτοιον τρόπο, που να ωφελεί τα άτομα να πετύχουν τόσο τους προσωπικούς, όσο και τους επιχειρηματικούς τους στόχους.


Τσιαπράζη Νικολέτα

ZN Solutions Speaker & Training Specialist

Η Τσιαπράζη Νικολέτα υπήρξε χορεύτρια κλασσικού μπαλέτου πάνω από 10 χρόνια, αφού για αυτήν ο χορός αποτελεί ένα σημαντικό μέσο έκφρασης και επικοινωνίας. Ως ανήσυχο Πνεύμα αναζητούσε πάντα το βαθύτερο νόημα της ζωής και της ισορροπίας και αυτό την οδήγησε στον δρόμο της Αυτογνωσίας με στόχο την αυτοβελτίωση.

Έχει παρακολουθήσει μαθήματα ψυχοκινητικής χοροθεραπείας και σωματικής έκφρασης, ενώ αποφοίτησε ως Fight Bo και Boby & Weight Trainer από την A.F Studies.

Είναι πιστοποιημένη εναλλακτική θεραπεύτρια Reiki 3 βαθμού καθώς και απόφοιτη Σχολής Αυτογνωσίας & Σφαιρικής Αντιληπτικότητας.

Υπήρξε Υπεύθυνη Δημοσίων Σχέσεων στον κλάδο της εστίασης, ενώ τα τελευταία 2 χρόνια κατέχει την θέση της General Manager σε επιχείρηση που δραστηριοποιείται στον τομέα της ομορφιάς.